ANBI-informatie

Bestuur
Maria van der Schalie (voorzitter)
Lydia Liefting (secretaris)
Henk van Ginkel (penningmeester)

 

Beloning
Het bestuur geniet geen beloning voor haar werkzaamheden. Dirigenten en docenten werken op zzp-basis voor de Stichting. De Stichting werkt voor diverse uitvoerende taken met vrijwilligers.

 

Doelstelling
Jong Vocaal Amersfoort heeft ten doel het opleiden en tot bloei brengen van jong zangtalent middels een gedegen kooropleiding in de regio van kwalitatief hoogstaande kinder- en jeugdkoren die inzetbaar zijn bij producties van professionele koren en orkesten in heel Nederland.

 

Uitvoerende activiteiten
De opleidingsgroepen van Jong Vocaal Amersfoort repeteren wekelijks gedurende 10 maanden per jaar. De kooropleiding is een ontwikkelingsgericht traject waarmee een goede muzikale en vocaal-technische basis wordt gelegd.

Jong Vocaal Amersfoort beoogt jaarlijks zo’n 4 tot 10 eigen optredens en concerten te organiseren. Daarnaast zijn de verschillende concertkoren en solisten inzetbaar bij producties van koren en orkesten in heel Nederland en daarbuiten.

 

Financieel
Het boekjaar van de Stichting loopt van 1 januari t/m 31 december. Het eerste financiële verslag van de Stichting wordt gepubliceerd in 2024 en betreft de periode vanaf de oprichting d.d. 3 april t/m 31 december 2023.

 

Beleidsplan

 

Contact
secretaris@jongvocaalamersfoort.nl

KvK 85728268
RSIN 863721102